2-(Metilsulfonil)Asam benzoat CAS 33963-55-2 Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Jeneng Kimia: 2-(Methylsulfonyl)benzoic Acid

CAS: 33963-55-2

Assay: ≥98,0%

Penampilan: Bubuk kuning

Kualitas Tinggi, Produksi Komersial

Pitakonan: alvin@ruifuchem.com


Detail Produk

Produk sing gegandhengan

Tag produk

katrangan:

Pasokan Produsen, Kemurnian Tinggi, Produksi Komersial
Jeneng Kimia: 2-(Methylsulfonyl)benzoic Acid
CAS: 33963-55-2

Sifat Kimia:

Jeneng Kimia 2-(Metilsulfonil)Asam benzoat
Nomer CAS 33963-55-2
Nomer CAT RF-PI401
Status Simpenan Ing Simpenan
Formula Molekul C8H8O4S
Bobot Molekul 200.21
Merk Kimia Ruifu

Spesifikasi:

Item Spesifikasi
Penampilan Bubuk Kuning
Titik Lebur 136.0~141.0 ℃
Assay ≥98,0%
Mundhut ing Pangatusan ≤0,50%
Total Impurities ≤2,0%
Standar Tes Standar Perusahaan
Panganggone Perantara Farmasi

Paket & Panyimpenan:

Paket: Botol, tas Aluminium foil, 25kg / Drum Karton, utawa miturut kabutuhan pelanggan.

Kondisi panyimpenan:Simpen ing wadhah sing disegel ing papan sing adhem lan garing;Nglindhungi saka cahya lan Kelembapan.

Kaluwihan:

1

FAQ:

Aplikasi:

2-(Methylsulfonyl)benzoic Acid (CAS 33963-55-2) digunakake minangka intermediate ing sintesis organik, sintesis intermediet farmasi lan Active Pharmaceutical Ingredient (API).

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita